csütörtök, 22 február 2018

 

 

 

Kedves vásárlóink!

Webáruházunk új címre költözött!

Új címünk:

 

VEGAN FOOD MARKET

by BiOrganik

 

 

http://veganfoodmarket.hu

Klorofill az egészségügyi csoda! 2.rész

 Klorofill a zöld színezőanyag (folytatás)A klorofill elősegíti a vörösvérsejtek termelését, és jó hatással van az emésztésre, a hormon háztartásra, valamint gátolja számos betegség (anémia, ateroszklerózis, magas vérnyomás) további romlását. Az anyagcseréhez szükséges összes anyag – mint amilyen a fehérje, zsír, szénhidrát, vitaminok, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek és más biokatalizátorok – mind a klorofill tevékenységének köszönhetően válnak energiahordozókká. Három alapvető értékkel bír a klorofill: napenergiát tartalmaz, oxigént és sókat hordoz, valamint aktiválja a kémiai energia hordozóit, a hormonokat és a kiválasztást.

 

A klorofill segíti a vérképződést és a vértisztítást, stimulálja az anyagcserét és a sejtlégzést. Ennek köszönhetően jótékonyan befolyásolja a sejtek élettartamát és a regenerációs folyamatokat, lassítva az öregedést. Támogatja ezen túl az agy, az idegrendszer, a hormonháztartás és a testfolyadékok fiziológiai egyensúlyát is. A szervezet számos folyamatában részt vesz a klorofill: emésztésnél kiegyensúlyozza az emésztésben részt vevő folyadékokat, segíti a roncsolódott májsejtek regenerációját, elősegíti az összes szervben a keringést, támogatja a gyógyulási folyamatokat, megelőzi a túl magas pepszintermelődést (ami gyomorfájást okozna), lassítja és megnyugtatja a szívet, miközben az egyenletes szívritmust is elősegíti.


Dr. Gruskin, a Temple Egytem Kísérleti Patológia és Onkológia részlegének vezetője azt feltételezte, hogy „a klorofill megfigyelt tulajdonságai abból fakadnak, hogy megerősíti a sejteket fiziokémiai úton, és megakadályozza a sejtfalak baktériumok és azok enzimeinek általi felemésztését.” 

Dr. Earp Thomas aztán megerősítette, hogy a klorofillban gazdag búzafű például, amely kálciumfoszfátban gazdag, semlegesíti a mérgező fluornátriumot, úgy, hogy a negatív töltésű fluorsavat pozitív töltésű lugos kálcium-foszfát-fluoriddá alakítja át. 1940-ben egy amerikai orvosi lapban, a „Journal of Surgery”-ben megjelent egy jelentés a klorofill terápiában való alkalmazásáról. Több, mint 1200 kóresetet dokumentáltak kezdve az agyfekélytől a gyomorgyulladáson át a különféle bőrbetegségekig. A betegeket minden egyes esetekben gyógyultnak nyilvánították!

 

Mindenki maga is megtapasztalhatja a klorofill csodás hatását: jó hatással van a szívre, az idegekre, és erősíti például a bélflórát is, melyet "civilizált" ételeink – savasító hatásuk révén – tönkretesznek. A klorofill mindazonáltal elsősorban az egészséges vér- és nyirokrendszeri működéshez szükséges feltételeket teremti meg, legalábbis testi szinten.

 

 

BiOrganik Online kft.

Bio élelmiszer és tisztítószer kis- és nagykereskedés

Vegan whole food trader

ÖKOpiac MOM kulturális központ:

1124 Budapest, Csörsz utca 18.

Tel: +36 (1) 210-9114

Tel: +36 (1) 219-0757

Email: info@biorganik.hu

 

Piac nyitva tartás: Szombaton 06.00-13.00

Vasárnap - Péntekig Zárva

 

 

 

 

 

 

BiOrganik Online kft

Bio élelmiszer és tisztítószer kis- és nagykereskedés

 

Vegan whole food trader

raktár / telephely:

1097 Budapest, Gubacsi út 47.

 

 

Tel: +36 (1) 210-9114

Tel: +36 (1) 219-0757

Email: info@biorganik.hu

 

Nyitva: H-Cs 07.00 - 12.00 / 13.00 - 15.00

Péntek: 07.00 - 12.00 / Du.: Zárva

Szombat - Vasárnap: Zárva